KURS OG KONFERANSELOKALER I FREDLIGE OMGIVELSER – VEKK FRA BYENS STRESS OG MAS!

 
 
 
 
 

– EN ANERLEDES KURSOPPLEVELSE MED STORSLÅTT UTSIKT TIL VAKRE LYNGSALPENE!

Total Adventure tilbyr DIN bedrift lokaler for en anerledes fagdag. I våre lokaler er det plass til inntil 100 personer. Vi har AV utstyr for ditt møtebehov, og vertskapet vil gi hver og en av dere en varme og omsorg gjennom personlig service og skreddersydde tilbud som dekker dine behov. Meny og mat etter ønsket valg. 

Vi tilbyr mange ulike opplevelser – vi er her for DERE. Blant våre tilbud finnes badestamp, rib kjøring, havfiske, trugeturer, trening, uteaktiviteter på vår camp (lasso kasting etc.) og serverer dere mer enn gjerne i lavvo, velværeavdeling og/eller vår fantastiske arctic dome /igloo.

 
 
 
 

Møtepakke #1 

Klassisk møtepakke hvor det legges vekt på en god pause med varm lunsj. Inkluderer leie av lokaler, kaffe/te/isvann, snacks, fruktfat og lunsj.

Kr 490,- pp

Møtepakke #2

Innhold for kursdagen som pakke 1, men med overnatting på ekte team-bygging vis! Vi avslutter det faglige med en aktivitet tilpasset gruppen deres! Deretter serveres middag i ett med naturen - enten i vår spektakulære arctic dome eller lavvo. Vi avslutter kvelden med deilig vedfyrt badestamp. Servering av drikke (1 enhet inkludert). Bedriften har alle rettigheter for salg av øvrig drikke.

Kr 990,- pp *
*minimum 10 pax

Møtepakke #3

Innhold for kursdagen som pakke 1. Vi avslutter det faglige med en  herlig avslappende Yoga økt på reinskinn. Deretter serveres middag i ett med naturen - i vår spektakulære arctic dome! Vi nyter deretter et varmt bad i vår deilige vedfyrte badestamp og får servert et glass med sprudler. Deretter avslutter vi dagen med en ren nytelse i vår velværeavdeling - gode pleiende produkter og behandlinger. Bedriften har alle rettigheter for salg av drikke.

Kr 990,- pp *
*minimum 10 pax